Ajankohtaista

Tutustu Peili Visionin tuleviin tapahtumiin, ajankohtaisiin kuulumisiin ja tärkeimpiin uutisotsikoihin.

VR-kuntoutus auttaa koronapandemian tuomissa haasteissa

Koronatilanne ei näytä laantumisen merkkejä ainakaan hetkeen. Tällaisina pandemia-aikoina ja varsinkin silloin, jos terapiapalvelut joutuvat samanlaiseen sulkutilanteeseen kuin keväällä 2020, kotona tehtävä kuntoutus nousee arvokkaaseen rooliin.

Tilanteissa, joissa kasvokkain tapahtuvaa terapiaa toteutetaan rajoitetusti, erilaiset virtuaaliset etäkuntoutuskeinot pääsevät näyttämään potentiaalinsa vaikuttavan kuntoutuksen jatkumisen mahdollistajana.

Asiakkailta kerätyt tulokset ja käyttäjätarinat puhuvat puolestaan: Peili Visionin virtuaalitodellisuusratkaisu toimii todistetusti etäkuntoutuksen mahdollistajana. Tämä kannustaa meitä kehittämään kotiterapiatuotettamme entisestään.

Harjoituspaketit

Peili Visionin valmiiksi laaditut ja helppokäyttöiset harjoituspaketit mahdollistavat etänä tehtävän harjoittelun, helpottavat terapeuttien työtä ja tarjoavat kuntoutujalle entistä vaikuttavampaa ja tehokkaampaa kuntoutusta.

Kotona tehtävä virtuaaliharjoittelu on turvallista myös riskiryhmäläisiä ajatellen. Valmiita harjoituspaketteja löytyy eri diagnooseille useilla erilaisilla harjoitustavoitteilla.

VR-palveluamme on jo käytetty kotiterapiassa sekä lasten että aikuisten kuntoutuksessa Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Uudellamaalla sekä Pohjois-Savossa. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme parhaiten auttaa myös teidän organisaatiotanne.