Suomalainen terveysteknologiayritys Peili Vision Oy on kerännyt 300 000 euron rahoituskierroksen. Pääsijoittajana toimii Jussi Capital Oy:n yksi omistaja ja hallituksen jäsen Jonna Tolonen. Rahoituskierrokseen osallistuivat lisäksi Nordic XR Startups Oy sekä perheomisteiset sijoitusyhtiöt Lavis Con Oy ja Rela Invest Oy.

Rahoitus nopeuttaa Peili Vision kasvua, tukien tuotekehitystä, myyntiä sekä kansainvälistymistä.

Peili Vision Oy:llä on kattava asiakaskunta, joka käsittää Suomen merkittävimpiä terveysalan toimijoita julkiselta ja yksityiseltä kentältä (mm. HUS, Tays, Eksote, Coronaria). Lisäksi käynnissä on useita tutkimusprojekteja yhteistyössä Suomen huippututkijoiden kanssa. “Resurssivaje kuntoutuksessa on valtava, mutta onneksi teknologiat tarjoavat uusia työkaluja kuntoutukseen.” Peili Vision Oy:n toimitusjohtaja Jussi Auvinen linjaa. “Me Peili Visionilla autamme ratkaisemaan resurssiongelmat ja mahdollistamme tasa-arvoisen sekä laadukkaan kuntoutuksen kaikille. Kuntoutusmarkkina on todella iso. Pelkästään Suomessa KELA ostaa kuntoutuspalveluita sadoilla miljoonilla vuodessa ja siihen päälle vielä sairaanhoitopiirien ja kuntien itse tuottama ja hankkima kuntoutus. Juuri nyt markkina on on digitalisaation murroksessa ja me sen aallonharjalla.” Auvinen jatkaa.

“Alalla toimineena näin heti virtuaalitodellisuuden luomat mahdollisuudet parantaa kuntoutusta sekä kansainvälisen markkinapotentiaalin. Yrityksen panostukset tutkimukseen sekä mittava yhteistyö kliinikkojen kanssa vakuuttivat heti. Aion tukea hallituksesta käsin tiiviisti yrityksen toimintaa.” kommentoi Jonna Tolonen päätöstään lähteä sijoittajaksi ja hallituksen jäseneksi Peili Visioniin.

Rahoituskierroksen lisäksi Innovaatiorahoituskeskus Business Finland tukee Peili Visionin visiota ja myönsi merkittävän tuotekehityslainan yrityksen 500 000 euron tuotekehitysprojektille.

Lisätietoja

Jussi Auvinen, toimitusjohtaja Peili Vision Oy, jussi.auvinen@peilivision-cleanup.local, ‭+358 50 376 7150‬

Sijoittajat

JONNA TOLONEN

Kokenut sosiaali- ja terveysalan pienyrittäjä, koulutukseltaan toimintaterapeutti YAMK. Tällä hetkellä Jonna keskittyy väitöskirjatutkimuksen tekemiseen ja on Jussi Capital Oy:n yksi omistajista ja hallituksen jäsen. Jussi Capital http://www.jussicapital.fi/ on perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka on esimerkiksi Sievi Capital Oyj:n suuromistaja.

LAVIS CON OY

Perheomisteinen sijoitusyhtiö

RELA INVEST OY

Perheomisteinen sijoitusyhtiö

NORDIC XR STARTUPS OY

Nordic XR Startups (NXS) on Helsingissä sijaitseva aikaisen vaiheen sijoittaja ja startup-kiihdyttämö. Neljännellä toimintavuodellaan oleva NXS keskittyy VR-, AR- ja MR- sovelluksia kehittävien pohjoiseurooppalaisten yritysten tukemiseen. NXS:n omistajat ovat pohjoismainen viihdejätti Nordisk Film sekä japanilainen peliyritys gumi Inc., joka on perustanut myös kiihdyttämöt Tokyo XR Startups ja Seoul XR Startups. http://nordicxrstartups.com/