Peili Vision

Tutustu Peili Visionin inspiroivaan tarinaan, tiimiin, advisory boardiin sekä rekrytointi-ja tutkimusyhteistyömahdollisuuksiin.

Pieni tiimi tekemässä ainutlaatuisia asioita

Jos haluaa luoda jotain merkityksellistä, tarvitaan aikaa, rahaa ja tärkeimpänä tahtoa. Kaksi kaverusta, joilta löytyi näitä kolmea asiaa, istuivat vuonna 2015 keskustelemaan siitä, mitä haluavat tehdä tulevaisuudessa.

Jussilla oli näkemys ja kokemus kuntoutuskentästä perheenjäsenen kautta. Joonas tunsi liiketoiminnan, ja hänellä oli laaja verkosto. Molemmat ymmärsivät pian, että teknologiaa on mahdollista hyödyntää auttamaan kuntoutuksen ammattilaisia kuntoutujan tukemisessa.

Visio ratkaisusta sisälsi harjoitusjärjestelmän, joka mukautuu jokaisen kuntoutujan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Kuntoutuja pukee virtuaalitodellisuuslasit päähänsä ja astuu uuteen maailmaan täynnä muuttujia ja haasteita. Samalla hän tuntee innostusta ja sopivaa haasteen tuntoa tekemistään harjoituksista.

Jussi ja Joonas kasasivat nopeasti kehittäjätiimin hyvistä ystävistään: Timolla oli pitkä kokemus VR-kehittäjänä ja Hannulla oli vakuuttava kädenjälki graafikkona.
Ensimmäinen askel oli demon kehittäminen ja sen esitteleminen logopedian professori Matti Lehtihalmekselle. Saatu palaute tuki järjestelmän tarvetta ja visiota, ja yritys perustettiin pian tapaamisen jälkeen.

Vuonna 2016 ensimmäiset asiakkaat liittyivät mukaan kehitykseen ja ottivat palvelun käyttöönsä. Ei mennyt kauan, kun asiakaskunta laajeni jo ympäri Suomen. Tähän päivään mennessä olemme olleet mukana auttamassa satoja kuntoutujia heidän kuntoutumispolullaan.

Yhteistyö tutkijoiden ja yliopistojen kanssa on ollut aktiivista heti alusta alkaen. Olemme jatkuvasti mukana useissa pro gradu -ja väitöskirjatutkimuksissa, joissa käsitellään virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia osana neurologistakuntoutusta.

Muutaman toimintavuoden jälkeen olemme jo lähellä alkuperäistä visiota. Kotikuntoutuksen pilottihanke antoi keväällä 2019 lupaavia tuloksia, ja tarkennamme jatkuvasti käsitystämme prosessista yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tiimi

Jussi Auvinen
CEO
+358 50 376 7150
Mikko Kontio
COO
+358 40 777 2241
Joonas Pöllä
CFO & Sales
‭+358 40 821 3456‬
Topi Siro
CTO

Lassi Laitala
Chief Medical Officer

Timo Nivala
Technical Advisor

Akviliina Vasari
Business Administrator

Petteri Elf
Product designer

Aleksi Penttilä
Software Developer

Karita Fyrstén
Product Designer

Laura Lyyra
Account Manager

Medical Advisory board

Peili Visionin CE-merkityn terapiajärjestelmän takana antaa neuvoja ja suuntaviivoja laajasta lääketieteellisestä osaamisesta koostuva advisory board.

Matti Lehtihalmes
Emeritus Professor of Logopedics University of Oulu

Mika Pekkonen
M.D. Chief Clinician Verve Oy

Ville Pursiainen
M.D. Phd. Neurology Director of Lohja Hospital Area

Minna Laakso
Professor of Logopedics University of Helsinki

Juha Salmitaival
Phd. Academy Research Fellow Department of Neuroscience and Biomedical Engineering Aalto University

Rekrytointi ja tutkimusyhteistyö

Software developer

Etsimme uusia jäseniä tiimiimme!

Tuotteiden kehityksessä yhdistetään tutkimus, virtuaalitodellisuus, pelillistäminen ja datan murskaus. Ilmapiiri porukassa on rento, mutta ei pelkkää pöhinää. Osana tiimiä pääset kehittämään palveluita, joiden avulla muutetaan kuntoutusta ja ihmisten arkea parempaan. 

Voit olla kokenut ja kaiken nähnyt tai urasi alkupuoliskolla oleva.

Työnkuva lyhyesti

 • Ohjelmistokehitys osana tuotekehitystiimiä
 • VR, Android & WebGL sovelluskehitys Unityllä

Osaamisvaatimus

 • Unity
 • C# 
 • Plussaa
  • Azure  
  • ASP.NET
  • Android 
  • Front end web kehitys

Sijainti

 • Oulu / Helsinki
 • Mahdollisuus etätyöhön

Palkkaus

 • Toiveen mukaan

Laita hakemus ja CV sähköpostilla: recruitment@peilivision.fi 

—-

Olemme kiinnostuneita myös uusista tutkimuksista, opinnäytetöistä ja tutkimushankkeista. Jos siis haluat hyödyntää palveluamme osana tutkimustasi, ota yhteyttä.