Peili Vision

Tutustu Peili Visionin inspiroivaan tarinaan, tiimiin, advisory boardiin sekä rekrytointi-ja tutkimusyhteistyömahdollisuuksiin.

Pieni tiimi tekemässä ainutlaatuisia asioita

Jos haluaa luoda jotain merkityksellistä, tarvitaan aikaa, rahaa ja tärkeimpänä tahtoa. Kaksi kaverusta, joilta löytyi näitä kolmea asiaa, istuivat vuonna 2015 keskustelemaan siitä, mitä haluavat tehdä tulevaisuudessa.

Jussilla oli näkemys ja kokemus kuntoutuskentästä perheenjäsenen kautta. Joonas tunsi liiketoiminnan, ja hänellä oli laaja verkosto. Molemmat ymmärsivät pian, että teknologiaa on mahdollista hyödyntää auttamaan kuntoutuksen ammattilaisia kuntoutujan tukemisessa.

Visio ratkaisusta sisälsi harjoitusjärjestelmän, joka mukautuu jokaisen kuntoutujan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Kuntoutuja pukee virtuaalitodellisuuslasit päähänsä ja astuu uuteen maailmaan täynnä muuttujia ja haasteita. Samalla hän tuntee innostusta ja sopivaa haasteen tuntoa tekemistään harjoituksista.

Jussi ja Joonas kasasivat nopeasti kehittäjätiimin hyvistä ystävistään: Timolla oli pitkä kokemus VR-kehittäjänä ja Hannulla oli vakuuttava kädenjälki graafikkona.
Ensimmäinen askel oli demon kehittäminen ja sen esitteleminen logopedian professori Matti Lehtihalmekselle. Saatu palaute tuki järjestelmän tarvetta ja visiota, ja yritys perustettiin pian tapaamisen jälkeen.

Vuonna 2016 ensimmäiset asiakkaat liittyivät mukaan kehitykseen ja ottivat palvelun käyttöönsä. Ei mennyt kauan, kun asiakaskunta laajeni jo ympäri Suomen. Tähän päivään mennessä olemme olleet mukana auttamassa satoja kuntoutujia heidän kuntoutumispolullaan.

Yhteistyö tutkijoiden ja yliopistojen kanssa on ollut aktiivista heti alusta alkaen. Olemme jatkuvasti mukana useissa pro gradu -ja väitöskirjatutkimuksissa, joissa käsitellään virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia osana neurologista kuntoutusta.

Muutaman toimintavuoden jälkeen olemme jo lähellä alkuperäistä visiota. Kotikuntoutuksen pilottihanke antoi keväällä 2019 lupaavia tuloksia, ja tarkennamme jatkuvasti käsitystämme prosessista yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tiimi

Jussi Auvinen
CEO
+358 50 376 7150
Mikko Kontio
COO
+358 40 777 2241
Joonas Pöllä
CFO & Sales
‭+358 40 821 3456‬
Topi Siro
CTO

Lassi Laitala
Chief Medical Officer

Timo Nivala
Technical Advisor

Akviliina Vasari
Business Administrator

Petteri Elf
Graphic Designer

Aleksi Penttilä
UX/UI Designer

Karita Fyrstén
Product Designer

Laura Lyyra
Marketing Manager / Vanhempainvapaalla

Jere Tuohino
Junior Software Developer

Aku Välilä
Financial Controller

Jenny Mesiniemi
Customer Success Coordinator

Laura Matturi
Customer Success Coordinator

Juhani Ålander
Junior Software Developer

Henna Nurmimäki
Customer Success Coordinator

Essi Piltonen
Sales Development Representative

Kimmo Sainio
Business Development Representative

Medical Advisory board

Peili Visionin CE-merkityn terapiajärjestelmän takana antaa neuvoja ja suuntaviivoja laajasta lääketieteellisestä osaamisesta koostuva advisory board.

Matti Lehtihalmes
Emeritus Professor of Logopedics University of Oulu

Mika Pekkonen
M.D. Chief Clinician Verve Oy

Ville Pursiainen
M.D. Phd. Neurology Director of Lohja Hospital Area

Minna Laakso
Professor of Logopedics University of Helsinki

Juha Salmitaival
Phd. Academy Research Fellow Department of Neuroscience and Biomedical Engineering Aalto University

Rekrytointi ja tutkimusyhteistyö

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, mutta jos sinulla on oikea asenne ja uskot, että voit tuoda ja luoda arvoa Peili Visionin tiimiin, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Teknologiayrityksenä olemme aina avoimia ohjelmistokehittäjille, graafikoille ja käyttöliittymäsuunnittelijoille (avainsanoina Unity, VR ja DevOps).